Året rundt med nye hverdagsfavoritter

Året rundt med nye hverdagsfavoritter

Her kan du se garnutvalget vårt!

GODT NYTT fra garnfronten!
Nå får du det lekreste og superpopulære garnet i din nærmeste kjedebutikk og i nettbutikken! Vi lanserer nye helårsgarn og strikkedesign du vil få glede av hele året. Som alltid er det ingen kompromisser. Kun det beste er godt nok for garnfolket – og da mener vi både kvalitet og pris. Fordi du fortjener det Her kan du lese mer om nyhetene:

PURE MERINO er et rundspunnet kvalitetsgarn i 100 prosent myk og behagelig merinoull. Enten du strikker eller hekler, garanterer vi lette og fine plagg med fin, moderne finish. Garnet er superwashbehandlet, og derfor velegnet til baby- og barneplagg som må vaskes ofte. Du vil elske Pure Merino til kardigans, kofter, gensere, kjoler, jumpere og topper til både voksne og barn. Den runde, spenstige garnkonstruksjonen har svært gode strikkeegenskaper og gir et jevnt og fint  maskebilde. Derfor er garnet spesielt flott både til fletter, strukturstrikk og hullstrikk og i enkel glattstrikk og mønsterstrikk.

BOMULL-MERINO er et rundspunnet kvalitetsgarn i 50 prosent merinoull og 50 prosent bomull, og er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper og like bra til strikking og hekling. Bomull-Merino er et perfekt helårsgarn til både baby og småbarnsplagg, og er like velegnet til større barn og voksne. Bomull-Merino er supert til sommerbruk, og er et populært valg når man synes at ull blir for varmt. Vi har testet og saken er klar; Bomull-Merino er svært godt å strikke med, og maskebildet blir jevnt og fint. Her får du like flott struktur i fletter, strukturstrikk og hullstrikk som i glattstrikk og flerfarget mønsterstrikk.

MANGE MULIGHETER
Garnfolket vil ha frihet! Frihet til å velge sine egne garnfavoritter. Nå gir vi deg enda flere muligheter fra Gjestal Garn. Det finnes et vell av oppskrifter i  strikkefasthet 22 masker = 10 cm på pinne 4. Det er dessuten det tradisjonelle koftegarnet, men i dag får du både sommerbomull og lettere helårsgarn i samme tykkelse. Du har nå hele 7 garntyper å velge mellom til forskjellige bruktområder og årstider.

• PURE MERINO – 100 % myk, superwashbehandlet merinoull. 50 gram = ca 105 meter. Helårsgarn til baby-og barneplagg som må vaskes ofte, men også ypperlig til alle typer plagg til voksne og barn.

• BOMULL-MERINO – 50 % merinoull, 50 % bomull. 50 gram = ca 110 meter. Perfekt helårsgarn til baby-og småbarnsplagg, men like velegnet til barn og voksne. Populært til lettere kofter når ull blir for varmt.

• BOMULL SPORT – 100 % mercerisert bomull. 50 gram = ca 100 meter. Fint til alle typer plagg, og til all strikking og hekling til hus og hjem.

• VESTLANDSGARN – 100 % ren, ny ull. 50 gram = ca 100 meter. Til klassiske kofter, gensere til sport og fritid, jakker og tilbehør. Bortsett fra bleket hvitt 202, kan garnet toves.

• SAFIRGARN – 100 % ren, ny ull. 50 gram = ca 100 meter. Samme bruksområde som Vestlandsgarn. Bortsett fra bleket hvitt 402, kan garnet toves.

• SUPERWASH SPORT – 100 % superwashbehandlet ren ull. 50 gram = ca 100 meter. Brukes til samme typen plagg som Vestlandsgarn. Kan ikke toves.

• RUBIN SUPERWASH – 100 % superwashbehandlet ren ull. 50 gram = ca 100 meter. Brukes til samme typen plagg som Vestlandsgarn, men kan ikke toves.

 

Leave a Comment